Bacardi Limon 70 cl.

€ 18,99
-21%
€ 15,00
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Bacardi Limón is rum waaraan natuurlijke citrusaroma's zijn toegevoegd . Zuiver en srankelend.

Bacardi Limón is Bacardi Rum waaraan natuurlijke citrusaroma's zijn toegevoegd. De smaak is een explosie van zuiver en sprankelend citrusfruit die niet te vergelijken is met welke spirit dan ook. Deze drank heeft een heldere kleur en is verpakt in een unieke onderscheidende fles.

In 1862 begon Don Facundo Bacardi een distilleerderij in de buurt van de haven Santiago de Cuba. Hier creëerde hij Bacardi, de rum die wereldberoemd werd om zijn zachte en fijne smaak. De vleermuis is het beeldmerk van Bacardi. Dit symbool, in Spaanstalige landen het teken van voorspoed en geluk, staat sinds het allereerste begin op alle flessen. Bacardi  rum Limón is een frisse fruitige spirit die in 1997 in Nederland is geïntroduceerd en het succes van Bacardi verder heeft uitgebouwd. Dit product zorgde voor een verdere groei van de totale rummarkt in Nederland en werd afgelopen jaren een uiterst succesvolle variant binnen de spirits. BacardiLimón is een perfecte basis voor heerlijke mixdranken en wordt veel gezien in de horeca.

De smaak van Bacardi Limón komt puur en ijskoud heel goed tot zijn recht. Maar de subtiele en verfrissende smaak van Bacardi Limón is vooral verrassend en geliefd in de mix met bijvoorbeeld Cranberry Juice, Orange Juice, Up/Tonic, Ice-tea, of Cassis. Bacardi Limón wordt daarom het beste gedronken in een longdrink glas, geserveerd met ijsblokjes, een schijfje limoen/citroen en een roerstaafje.

Extra productinformatie

Bezorgen
bezorger_52pixels
Cadeau
cadeau_52pixels
Inhoud
70 cl
Alcohol
32 %
Soort
Flavoured
Land
Puerto Rico