Licor 43 35 cl.

€ 14,99
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Licor 43 bevat maar liefst 43 natuurlijke ingrediënten in, waaronder citrusvruchten en aromatische planten.

Licor 43 is een echte Spaanse likeur waarvan het geheime recept is ontstaan in 300 voor Christus, in de nederzetting Cartagena. Cartagena was in die tijd beroemd om haar zoete drankjes. Het recept van deze drank, Liquor Mirabilis (wonderlikeur), is altijd bewaard gebleven. En tot op de dag van vandaag geheim gehouden door de makers. Er zitten maar liefst 43 natuurlijke ingrediënten in, waaronder citrusvruchten en aromatische planten. Daar dankt ook haar naam aan: ‘’ (drieënveertig in het Spaans). Duidelijk, eerlijk, puur.

Toen Columbus op reis ging om nieuwe wereld te ontdekken, ging naast de onvermijdelijke rum ook een fles Liquor Mirabilis mee. Inmiddels is ook de rest van de wereld veroverd. Tot op de dag van vandaag wordt Licor 43 uitsluitend in Cartagena gemaakt. Daarna huwt de likeur 12 maanden op vaten alvorens deze gebotteld wordt. Nog steeds wordt de
Likeur volgens geheim recept gemaakt, nog steeds van puur natuurlijke ingrediënten

Puur Licor 43
Licor 43 is wereldwijd al populair bij miljoenen genieters. De volle smaak proef je het best als je het puur drinkt. Of met een klontje ijs. Puur genieten op het terras, na het diner of tijdens het stappen bijvoorbeeld. Of verras door ermee te variëren. In culinaire recepten, of met onderstaande originele Licor 43 variaties.

Licor 43 Sparkling
Licor 43 Sparkling maak je eenvoudig: schenk 35 ml Licor 43 in het originele Licor 43 longdrinkglas op een bodem van ijsklontjes. Knijp 3 schijfjes citroen licht uit en voeg deze toe in het glas. Top de longdrink af met bruisend water of Cava. Pure verfrissing.

Licor 43 Sour
Licor 43 Sour maak je eenvoudig: schenk 40 ml Licor 43 in een shaker. Voeg 20 ml citroensap en 10 ml suikerwater toe. Vul het geheel aan met 2 dashes frothee (of verse eiwitten). Shake het geheel met ijs en serveer de Sour in het originele Licor 43 Sour glas. Puur genieten.

Spanish Coffee
De echte Spaanse Koffie maak je eenvoudig. Verwarm Licor 43 (5cl) in het glas. Schenk er hete, sterke offie op. Top af met halfgeslagen, ongezoete slagroom. En garneer met cacao- of kaneelpoeder. Voor je gasten de ultieme afsluiting van een diner. Of gewoon lekker tussendoor. Puur verwennen. Puur Spaans.

Licor 43 bestaat voor 100% uit 43 natuurlijke en geheime ingrediënten.

  • Net als bij wijn wordt de mix van natuurlijke aroma's, suiker en alcohol op vaten gelegd om te rijpen.
  • Uitzonderlijk is dat Licor 43 alleen in Cartagena wordt geproduceerd.


Extra productinformatie

Bezorgen
bezorger_52pixels
Cadeau
cadeau_52pixels
Inhoud
35 cl
Soort
Speciale
Alcohol
31 %
Land
Spanje