Mas Borras Torres

€ 27,50
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

De wijn heeft een elegante, dieprobijn rode kleur, het fruitige aroma doet denken aan de heerlijk geur van overrijpe kersen. 

Torres Mas Borras ondergaat een moderne vinificatie met controle van temperatuur, daarna gerijpt op eiken vaten. De wijn is afkomstig uit de mas Borras Single Vineyard in Santa M'de Miralles, Upper Penedès. De Pinot Noir, die moeite heeft  te acclimatiersen in het klimaat van de Mediterranee, kan allen maar goede oogsten produceren in de bergstreken van de Upper Penedès. De koude zromernachten van de Mas Borras wijngaard zorgen voor een zorgvuldige rijping van de tere druiven. De wijn heeft een elegante, dieprobijn rode kleur, het fruitige aroma doet denken aan de heerlijk geur van overrijpe kersen. Een heerlijke, fluwelen smaak, met warme, zachte, bijna zoete tannines. Om de kwalitatieve eigenschappen van deze PInot Noir zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, is de wijn niet gefilterd. Hierdoor kan het voorkomen dat zich droesem in de fles ontwikkelt. 

Extra productinformatie

Cadeau
Persoonlijke boodschap toevoegen aan uw geschenk ? In uw winkelmandje kunt u kiezen om een kaartje toe te voegen.                            Drank cadeau doen als relatiegeschenk ? Wilt u grotere aantallen drank cadeaus bestellen als relatiegeschenk, dan kunnen wij daarvoor maatwerk aanbieden. Ieder cadeau kan worden voorzien van een kaartje of een gepersonaliseerde brief. De geschenken kunnen op ieder gewenst adres ineens of per stuk worden afgeleverd. Ieder pakket in iedere gewenste prijsklasse! Bel nu voor een offerte 0485-511638 of mail naar info@bigdealdranken.nl
Alcohol
13.5%
Kleur
Rood
Inhoud
75 cl
Druif
Pinot noir
Land
Spanje
Smaak
Droog
Regio
Penedes
Jaar
2010