Moet & Chandon Champagne brut 20 cl

€ 14,99
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Een toegankelijke en sprankelijkende champagne die rijk en vol van smaak is en de bubbeltjes zijn fantastisch.

 

Moét & Chandon is een van de bekendste champagne huizen ter werelden en staat voor glamour en stijl. Brut Imperial is een van de bekendste champagnes van het huis Moët & Chandon en behoort tot de absolute top.
De constante kwaliteit, de zachte en frisse smaak met fijne aroma’s maken ‘m zo geliefd bij velen.Een witgoude kleur met een levendige en romige smaak die vervaardigd wordt uit 150 wijnen! Brut Imperial wordt omringd door uitgesproken aroma’s van onder andere lindebloesem, brooddeeg en toast. Moët & Chandon Brut Imperial is een toegankelijke en sprankelijkende champagne die rijk en vol van smaak is en de bubbeltjes zijn fantastisch.

 

Extra productinformatie

Cadeau
Persoonlijke boodschap toevoegen aan uw geschenk ? In uw winkelmandje kunt u kiezen om een kaartje toe te voegen.                            Drank cadeau doen als relatiegeschenk ? Wilt u grotere aantallen drank cadeaus bestellen als relatiegeschenk, dan kunnen wij daarvoor maatwerk aanbieden. Ieder cadeau kan worden voorzien van een kaartje of een gepersonaliseerde brief. De geschenken kunnen op ieder gewenst adres ineens of per stuk worden afgeleverd. Ieder pakket in iedere gewenste prijsklasse! Bel nu voor een offerte 0485-511638 of mail naar info@bigdealdranken.nl
Inhoud
20 cl
Land
Frankrijk
Smaak
Brut
Alcohol
12%
Kleur
Wit