Sonnema 100 cl.

€ 16,49
incl. btw, excl. levering

Beschrijving

Sonnema is een eerlijk Nederlands drankje dat je perfect kunt mixen. Hij geeft je drankje een extra bite!

Misschien is Sonnema nieuw voor je, misschien ken je de drank al. Het maakt niet uit, want eigenlijk is er de afgelopen anderhalve eeuw niets veranderd. Het begon in Friesland met de eigenzinnige herbergier Fedde Sonnema die met zijn eigen recept Sonnema maakte en daarmee veel extra klanten naar zijn herberg trok. Inmiddels is Sonnema ook buiten de grenzen van het Friese landschap erg populair. Sinds 1860 is er veel veranderd, maar sommige dingen blijven onveranderd, zoals het recept! Sonnema is een eerlijk Nederlands drankje dat je perfect kunt mixen. Sonnema heeft een stevig karakter waardoor ‘t lekker is in de mix met cola, sinas, sprite, ice tea, Rivella of sparkling fruitwater. Sonnema berenburg geeft je drankje een extra bite! In de unieke receptuur worden o.a. gentiaanwortel, sandelhout, duizendguldenkruid, esblad, oranjeschillen en andere kruiden gebruikt. Zo begon het ruim 150 jaar geleden en zo doen we het nog steeds. Ambachtelijk en eerlijk. Met zorg en volgens oud (geheim) familierecept.
Na 150 jaar wordt Sonnema nog steeds gemaakt in Friesland, maar gedronken in de hele wereld, door iedereen, het hele jaar door!

Extra productinformatie

Cadeau
Persoonlijke boodschap toevoegen aan uw geschenk ? In uw winkelmandje kunt u kiezen om een kaartje toe te voegen.   Drank cadeau doen als relatiegeschenk ? Wilt u grotere aantallen drank cadeaus bestellen als relatiegeschenk, dan kunnen wij daarvoor maatwerk aanbieden. Ieder cadeau kan worden voorzien van een kaartje of een gepersonaliseerde brief. De geschenken kunnen op ieder gewenst adres ineens of per stuk worden afgeleverd. Ieder pakket in iedere gewenste prijsklasse ! Bel nu voor een offerte 0485-511638 of mail naar info@bigdealdranken.nl
Inhoud
100 cl
Alcohol
30 %
Soort
Beerenburg
Land
Nederland